Pstruh na grilu s citrony a bylinkovou krustou

Pstruh na grilu s citrony a bylinkovou krustou

POSTUP

  • 30 minut
  • středně složitá příprava
  • 4 porce
  • nad 150 Kč

1

Očištěné vykuchané pstruhy osolte a opepřete.

2

Bylinky vetřete dovnitř pstruhů a poté ryby obalte v hladké mouce.

3

Připravte si krustu: v misce smíchejte olivový olej, přepasírovaný česnek, nasekané bylinky, nastrouhaný parmazán, sůl a pepř. Vše promíchejte a vpracujte natrhaný toustový chléb.

4

Směs vložte na ryby a pečte je v předehřáté troubě na 180 °C dozlatova, asi 15 minut.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

4 menší pstruzi
špetka soli
špetka pepře
50 g hladké mouky
2 plátky toustového chleba
40 g parmazánu
plocholistá petržel
bazalka
4 lístky šalvěje
koriandr
1 stroužek česneku
citronová kůra
2 lžíce olivového oleje

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE (1)

  • Janča
    04.12.2014 17:59

    Přidávám i rozmarýn, je to jednoduché a super! :)

    Odpovědět

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se