Pivní marináda na maso

Pivní marináda na maso

POSTUP

  • 30 minut
  • jednoduchá příprava
  • 5 porcí
  • 50 až 100 Kč

1

Cibuli oloupeme a nasekáme najemno, stejně tak i česnek.

2

Chilli papričku nasekáme nadrobno a pokud chceme méně pikantní marinádu, vyjmeme předem semínka.

3

V misce smícháme kečup, hořčici, pivo, cibuli, česnek, chilli a přidáme citronovou šťávu, cukr, sůl a pepř podle vlastní chuti.

4

Marinádu rozmícháme dohladka a naložíme do ní maso. K masu přidáme větvičky koření a necháme ho alespoň přes noc marinovat.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

3 lžíce kečupu
1 lžička hořčice
1 chilli paprička
1 cibule
1/4 citronu
2 stroužky česneku
150 ml piva
1 lžička cukru
tymián
rozmarýn
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se