Jahodový polibek

POSTUP

  • minut
  • jednoduchá příprava
  • 6 porcí
  • 100 až 150 Kč

1

Jahody omyjeme, odkrojíme jejich stopku, vydlabeme prostředek a odkrojíme špičku, aby stály.

2

Prosecco lijeme do středu jahody, ozdobíme šlehačkou a čokoládovým zdobením.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

1 balení jahod
šlehačka ve spreji
Prosecco Tesco finest
čokoláda na posyp

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se