Vaječná pomazánka

Vaječná pomazánka

POSTUP

  • 30 minut
  • jednoduchá příprava
  • 5 porcí
  • do 50 Kč

1

Vejce uvaříme natvrdo a necháme zcela vychladnout. Vychladlá vejce oloupeme a z poloviny oddělíme žloutky.

2

Žloutky vyšleháme elektrickým šlehačem s majonézou a pomazánkovým máslem.

3

Zbylá vejce nakrájíme nadrobno a zamícháme do vyšlehané směsi.

4

Na závěr vmícháme nadrobno nasekanou jarní cibulku, osolíme a opepříme podle chuti.

5

Podáváme na čerstvém chlebu, například s ředkvičkami.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

9 vajec
250 g pomazánkového másla
4 lžíce majonézy
1 jarní cibulka
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se