Vaječná pomazánka

Vaječná pomazánka

POSTUP

  • 30 minut
  • jednoduchá příprava
  • 5 porcí
  • do 50 Kč

1

Vejce uvaříme natvrdo a necháme zcela vychladnout. Vychladlá vejce oloupeme a z poloviny oddělíme žloutky.

2

Žloutky vyšleháme elektrickým šlehačem s majonézou a pomazánkovým máslem.

3

Zbylá vejce nakrájíme nadrobno a zamícháme do vyšlehané směsi.

4

Na závěr vmícháme nadrobno nasekanou jarní cibulku, osolíme a opepříme podle chuti.

5

Podáváme na čerstvém chlebu, například s ředkvičkami.


O autorovi

akademiekvality.cz

Tento recept pro Vás připravil tým akademiekvality.cz

SUROVINY

9 vajec
250 g pomazánkového másla
4 lžíce majonézy
1 jarní cibulka
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 2 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se