Kefírová Panna Cotta

Kefírová Panna Cotta

POSTUP

  • 30 minut
  • jednoduchá příprava
  • 6 - 8 porcí
  • 50 až 100 Kč

1

Želatinu ponoříme do vody a necháme nabobtnat. Trvá to asi 3 minuty. Používáme pouze vyždímanou želatinu, vodu vylijeme.

2

Vyždímanou želatinu rozpustíme v zahřáté smetaně s cukrem. Když se úplně rozpustí, přilijeme kefír a vymícháme jednolitou hmotu. Přidáme ovocnou kůru.

3

Tuto směs nalijeme do vysokých skleniček nebo silikonových formiček, ze kterých se dá snadno vyklopit. Necháme ztuhnout přes noc. Podáváme s ovocem.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

500 ml smetany na šlehání
500 ml neochuceného kefíru
6 plátků želatiny
hnědý cukr nebo javorový sirup na ochucení
kůra z pomerančů nebo citronů

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučuje 1 člověk.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se