Grilovaný pstruh s gremolatou

Grilovaný pstruh s gremolatou

POSTUP

  • 30 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • 100 až 150 Kč

1

Pstruhy zevnitř nasolíme a opepříme.

2

Do každého pstruha vložíme plátky citronu.

3

Grilujeme v kleštích na ryby nebo vcelku v alobalu. Během grilování potíráme olivovým olejem.

4

Gremolata je nadrobno nakrájený česnek, petrželka, citrónová kůra a olivový olej.

5

Tuto směs přidáme na talíři na rybu, krásné bude kontrastovat s jeho rybí chutí a vykouzlí vám na stole středomořský nádech.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

4 pstruzi
4 citrony
sůl
pepř
4 stroužky česneku
hrst petrželky
kůra a šťáva z 1 citronu
olivový olej

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučuje 1 člověk.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se