Fazolky se žampiony

Fazolky se žampiony

POSTUP

  • 15 minut
  • jednoduchá příprava
  • 2 porce
  • 50 až 100 Kč

1

Slaninu nakrájíme na malé kousky a pomalu ji opékáme na pánvi, aby se vypekl všechen tuk.Když bude téměř křupavá, část tuku z ní odebereme a přidáme na čtvrtky nakrájené žampiony. Dobře promícháme a restujeme zhruba 10 minut, dokud houby nezměknou.

2

Zelené fazolky omyjeme, odkrojíme z nich konce a dáme je vařit do vroucí vody na 5 až 7 minut.

3

Uvařené fazolky scedíme, přidáme do pánve se žampiony a směs dobře promícháme, aby se spojily všechny chutě. Před podáváním jemně opepříme a osolíme.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

250 g zelených fazolek
100 g prorostlé slaniny
200 g žampionů
1 lžíci olivového oleje
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE (1)

  • Anna Halamová
    30.11.2017 21:09

    slanina ve veganském receptu?!

    Odpovědět

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se