Čokoládový nepečený cheesecake

POSTUP

  • 90 minut
  • jednoduchá příprava
  • 6 porcí
  • nad 150 Kč

1

V sáčku si rozdrtíme karamelové sušenky a smícháme je ve velké míse s rozehřátým máslem. Vše smícháme rukama, aby se vše spojilo. Směs dáme rozprostřeme na dně formy a uhladíme. Dáme na 30 minut do lednice.

2

V míse si smícháme tvaroh, lučinu a moučkový cukr. Důkladně promícháme a dáme stranou.

3

Ve vodní lázni si rozehřejeme hořkou a mléčnou čokoládu a přelijeme do velké mísy. Do čokolády postupně přidáváme tvarohovou směs a mícháme.

4

Do formy s vychlazeným sušenkovým základem přilejeme tvarohovo-čokoládovou směs. Polijeme ji zbytkem tmavé čokolády a zarovnáme. Mezitím si rozpustíme bílou čokoládu, dáme ji do sáčku a uděláme proužky na tmavé čokoládě. Pomocí párátka cheescake dozdobíme.

5

Dáme na hodinu do lednice a můžeme podávat.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

250 g karamelových sušenek
75 g másla
500 g tvarohu
250 g lučiny
300 g mléčné čokolády
100 g hořké čokolády
50 g bílé čokolády

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE (1)

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se