Vegetariánský zapečený květák s parmezánem a česnekem

Vegetariánský zapečený květák s parmezánem a česnekem

POSTUP

  • 40 minut
  • jednoduchá příprava
  • - 4 porce
  • 50 až 100 Kč

1

Troubu předehřejte na 200 °C.

2

Ve velké misce rozdělte květák na růžičky, přidejte olivový olej, sůl, pepř dle chuti, česnek a papriku a pořádně promíchejte.

3

Směs rovnoměrně rozprostřete do zapékací misky.

4

Pečte 15 minut. Poté směs promíchejte, posypte parmezánem a pečte dalších asi 15 minut dozlatova.

5

Před podáváním posypte čerstvou petrželkou.

6

Tip: Do zapékací misky můžete přidat v podstatě jakoukoli zeleninu a recept pokaždé ozvláštnit jinou chutí.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

1 střední květák
1 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
2 stroužky prolisovaného česneku
1 lžička sladké papriky
½ hrnku nastrouhaného parmezánu
čerstvá petrželka na ozdobu

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučuje 1 člověk.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se