Podzimní moštová bábovka

Podzimní moštová bábovka

POSTUP

  • 60 minut
  • středně složitá příprava
  • - 12 porcí
  • 50 až 100 Kč

1

Formu na bábovku vymažte a vysypte hrubou moukou.

2

V míse smíchejte mouku, citronovou kůru, skořici, cukr, vanilkový cukr a jablko nastrouhané na hrubém struhadle.

3

V druhé nádobě vyšlehejte vejce a vmíchejte k nim mošt a rozpuštěné máslo.

4

Spojte obě části a vypracujte z nich hladké těsto. To vlijte do formy a pečte v troubě předehřáté na 180 °C asi 40 minut, nebo dokud bábovka není hotová. To můžete vyzkoušet pomocí špejle.


O autorovi

akademiekvality.cz

Tento recept pro Vás připravil tým akademiekvality.cz

SUROVINY

300 g polohrubé mouky
250 ml moštu
kůra z 1 citronu
1 jablko
1 lžička skořice
3 vejce
100 g másla
1 kypřicí prášek do pečiva
100 g cukru krupice
1 vanilkový cukr

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučuje 1 člověk.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se