Středomořský salát s krevetami a parmazánem

Středomořský salát s krevetami a parmazánem

POSTUP

  • 30 minut
  • středně složitá příprava
  • 2 porce
  • nad 150 Kč

1

V misce si připravíme zálivku na salát: vidličkou ušleháme olivový olej spolu s balsamicem a citronovou šťávou, dochutíme solí a pepřem.

2

Bagetu nakrájíme na kostičky a smažíme na másle do zlatova.

3

Předvařené krevety vyloupeme.

4

Salát natrháme na menší kousky a vmícháme zálivku a krutony, obložíme krevetami a doplníme parmazánovými plátky.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

10 velkých neloupaných krevet
hlávkový salát
2 lžíce olivového oleje
2 lžíce bílého balsamico octa
1 lžíce citronové šťávy
parmezán
bílá bageta
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 2 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se