Turecký kebab s bylinkami a kořením na špejli

Turecký kebab s bylinkami a kořením na špejli

POSTUP

  • 45 minut
  • jednoduchá příprava
  • 3 porce
  • 100 až 150 Kč

1

Mleté maso smícháme s moukou, vejci, kořením, nasekanými lístky bazalky a nadrobno nakrájenou cibulí.

2

Připravenou směs obalujeme na špejle, každý kousek pevně přitlačíme, uhladíme a pokapeme kapkami vody, které nám vytvoří křupavou kůrku. Maso potřeme olivovým olejem.

3

Maso opékáme na grilu, můžeme jej péct i v troubě, kterou si předehřejeme na 180°C cca 20 minut.

4

Podáváme s pečivem a salátem z čerstvé zeleniny.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

400 g mletého jehněčího masa
2 lžíce hladké mouky
2 vejce
1 cibule
5 lístků bazalky
lžička oregana
špetka drceného kmínu
olivový olej
sůl
pepř
špejle

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se