Treska v kokosové krustě s červenou řepou a rukolou

Treska v kokosové krustě s červenou řepou a rukolou

POSTUP

  • 30 minut
  • středně složitá příprava
  • 4 porce
  • 100 až 150 Kč

1

Filety tresky osušíme, ze všech stran jemně nasolíme, opepříme a pomažeme olivovým olejem.

2

Připravíme si krustu: mandle a sušený kokos nasekáme najemno a smícháme se strouhankou, parmezánem a sušeným oreganem.

3

Olivovým olejem vymažeme pečící mísu a vložíme filety. Každý zasypeme připravenou krustou.

4

Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C přibližně 15 minut.

5

Mezitím si připravíme předvařenou červenou řepu, kterou prohřejeme 5 minut v páře.

6

Hotové filety s krustou podáváme s kousky červené řepy a dozdobíme rukolou.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

4 filety tresky
2 lžíce mandlí
2 lžíce sušeného kokosu
2 lžíce parmazánu
2 lžíce strouhanky
1 lžíce sušeného oregana
3 lžíce olivového oleje
300 g předvařené červené řepy
rukola
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE (1)

  • Bořek N.
    10.03.2015 12:52

    To vypadá hodně dobře!

    Odpovědět

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se