Grilované vepřové kotlety s gorgonzolou a cibulí

Grilované vepřové kotlety s gorgonzolou a cibulí

POSTUP

  • 25 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • 100 až 150 Kč

1

Vepřové kotlety osolte, opepřete a zlehka potřete olivovým olejem. Nechte je 10 minut odležet.

2

Maso ogrilujte, z každé strany přibližně 10 minut.

3

Na posledních 5 minut na maso nastrouhejte gorgonzolu, rozpustí se.

4

Na výpeku z masa ogrilujte šalotku nakrájenou na plátky. Podávejte ji s masem.


Tip: Ke kotletě se hodí i plátky grilovaných brambor.

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

4 plátky (každý kolem 250 g) vepřové kotlety s kostí
2 lžíce extra panenského olivového oleje
120 g gorgonzoly
4 šalotky
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 2 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se