Vepřová žebra na grilu se zázvorem a pomerančovou šťávou

Vepřová žebra na grilu se zázvorem a pomerančovou šťávou

POSTUP

  • 30 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • 100 až 150 Kč

1

Očistěte a nastrouhejte zázvor.

2

Smíchejte ho s olivovým olejem a pomerančovou šťávou, solí a pepřem.

3

Žebra asi na 20 minut naložte do marinády.

4

Poté je ogrilujte, z každé strany by mělo stačit 10 minut.


Tip: Podávejte s čerstvou bagetou.

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

2 kg vepřových žeber
5 cm dlouhý kořen čerstvého zázvoru
200 ml extra panenského olivového oleje
1 větší pomeranč
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se