Domácí kuřecí hamburger s kuřecím masem a cheddarem

Domácí kuřecí hamburger s kuřecím masem a cheddarem

POSTUP

  • 40 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • 100 až 150 Kč

1

Z kuřecích prs připravíme silnější plátky, lehce je naklepeme a z obou stran osolíme a opepříme.

2

Kuřecí maso osmažíme na rozpálené pánvi. Koupené housky rozdělíme na půlky a dáme je lehce upéct do trouby. Budou čerstvé a křupavé.

3

Spodní housku potřeme hořčicí, přidáme plátek cheddaru, masa, list salátu a rajče Nakonec přidáme vrchní housku potřenou kečupem s plátky kyselé okurky.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

4 housky na hamburger
400 g kuřecích prs
2 kyselé okurky
4 plátky cheddaru
kečup
rajče
listový salát
sůl
pepř
olej
plnotučná hořčice

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se