Plněný lilek krůtím masem a zeleninou

Plněný lilek krůtím masem a zeleninou

POSTUP

  • 40 minut
  • jednoduchá příprava
  • porce
  • 100 až 150 Kč

1

Mrkev a cibuli nakrájíme na drobno a spolu s papričkou orestujeme na olivovém oleji. Lilek rozpůlíme, lžící vydlabeme, vnitřek nakrájíme na kostky a přihodím do pánve.

2

Podlijeme vývarem, osolíme, opepříme a chvilku dusíme, dokud se vývar nevypaří.. Jakmile je mrkev měkčí, přihodíme maso a lehce orestujeme.

3

Směsí naplníme lilky a posypeme strouhaným parmazánem. Pečeme na 150 °C asi 15 minut.


O autorovi

Eva Turková

Profesionální trenérka fitness a fitness modelka, jejíž recepty vás nabijí tou nejzdravější energií. Protože, jak říká: "Jíst zdravě je základ úspěchu... a je to snadnější, než jste si mysleli!"

SUROVINY

200g mletého krůtího masa
mrkev
cibule
chilli paprička (dle chuti)
kousek parmazánu
50 ml zeleninového vývaru

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se