Ovesný nákyp s borůvkami a kustovnicí

Ovesný nákyp s borůvkami a kustovnicí

POSTUP

  • 60 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • 50 až 100 Kč

1

Kustovnici a borůvky zalijeme vodou a vmícháme psyllium. Šmakouna nastrouháme a smícháme s rozmixovanými vločkami a žloutkem.

2

Z bílku vyšleháme sníh a všechno smícháme dohromady, podle potřeby naředíme vodou.

3

Vymažeme si formu kokosovým olejem a vložíme do ní směs.

4

Přikryté pečeme 30 minut na 200 °C a pak ještě 10 minut bez přikrytí na 150°C.


O autorovi

Eva Turková

Profesionální trenérka fitness a fitness modelka, jejíž recepty vás nabijí tou nejzdravější energií. Protože, jak říká: "Jíst zdravě je základ úspěchu... a je to snadnější, než jste si mysleli!"

SUROVINY

100g vloček
100g šmakouna brusinka&goji
100g borůvek
10g kustovnice
2 lžičky psyllia
1 vajíčko
kokosový olej

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se