Domácí nachos chipsy z BIO kukuřičné krupice

Domácí nachos chipsy z BIO kukuřičné krupice

POSTUP

  • 40 minut
  • jednoduchá příprava
  • 2 porce
  • do 50 Kč

1

Ze surovin vypracujeme těsto, které vyválíme na velmi tenkou placku.

2

Placku rozkrájíme na trojúhelníčky.

3

Pečeme v troubě na 180 stupňů 10-15 minut dozlatova.


TIP 1: Pokud se těsto lepí, přidáme podle potřeby špaldovou mouku. Při vypracovávání těsto to chce trochu trpělivosti, protože se ze začátku drobí.

TIP 2: Dobu pečení přizpůsobujeme tomu, jak tenké jsme těsto vyváleli.

O autorovi

Káťa Kvapilová

Výživová poradkyně a vyznavačka zdravého životního stylu. Sama tvrdí, že jíst zdravě a pravidelně se hýbat je velmi důležité nejen pro zdraví člověka, ale i pro psychickou pohodu a vyrovnanost. Dobroty od vypečené Káti jsou proto vždy zdravé, snadné a neskutečně dobré!

SUROVINY

hrnek BIO kukuřičné krupice
půl hrnku vody
3 lžíce olivového oleje
špetka soli
podle potřeby hladká špaldová mouka

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE (1)

  • capkova.daniela
    21.05.2016 19:28

    Dobrý den, bylo by fajn uvést i gramy - našla jsem na internetu různé gramáže na "hrnek". Díky, Daniela

    Odpovědět

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se