Hovězí steak na grilu s avokádovou salsou

Hovězí steak na grilu s avokádovou salsou

POSTUP

  • 30 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • nad 150 Kč

1

Naporcované hovězí steaky osolte, opepřete a ogrilujte z obou stran dozlatova z každé zhruba 4 minuty.

2

Připravte avokádovou salsu: Avokáda oloupejte, vypeckujte a nakrájejte na malé kostičky.

3

Zakapejte je šťávou z limetky, aby avokádo zůstalo zelené.

4

Přidejte nadrobno nakrájenou šalotku, červenou cibuli a koriandr. Promíchejte.

5

Salsu dochuťte tabaskem, zakápněte olivovým olejem a podle potřeby osolte a opepřete.


Tip: Můžete podávat s nachos.

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

4 steaky (každý asi 300 g) z hovězího vysokého roštěnce
4 avokáda
1 limetka
1 šalotka
1 červená cibule
čerstvý koriandr
tabasco
extra panenského olivového oleje
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se