Rychlá celerová kaše

Rychlá celerová kaše

POSTUP

  • 15 minut
  • jednoduchá příprava
  • 1 porce
  • do 50 Kč

1

Celer očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Celer uvaříme v páře. Uvařené kostky celeru orestujeme do zlatova na rozpálené pánvi s trochou oleje.

2

Hotové kostky celeru vložíme do misky, osolíme, opepříme a podle chuti, přidáme petrželku a rozmixujeme.

3

Kaši ozdobíme petrželkou. Celerová kaše se hodí jako příloha k masu.


O autorovi

Eva Turková

Profesionální trenérka fitness a fitness modelka, jejíž recepty vás nabijí tou nejzdravější energií. Protože, jak říká: "Jíst zdravě je základ úspěchu... a je to snadnější, než jste si mysleli!"

SUROVINY

1 ks celeru
sůl
pepř
olej
petrželová nať

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se