Brambory s vepřovým masem a mrkví

Brambory s vepřovým masem a mrkví

POSTUP

  • 60 minut
  • středně složitá příprava
  • 4 porce
  • 50 až 100 Kč

1

Maso nakrájejte na menší kousky.

2

Na oleji orestujte nasekanou cibulku, přidejte maso, sůl a pepř.

3

Duste do měkka, asi 30 minut. Podle potřeby podlijte troškou vody.

4

Mezitím očistěte mrkev a nakrájejte ji na menší kousky. Přidejte je k masu a společně duste dalších 10 minut.

5

Dochuťte troškou cukru, citronovou šťávou a majoránkou.

6

Podávejte s uvařenými bramborami.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

500 g vepřové plece
1 cibule
2 lžíce řepkového oleje
3 mrkve
1 lžička cukru
1 lžíce citronové šťávy
špetka soli
špetka pepře
majoránka
500 g brambor typu B

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se