Cheesecake s višňovým přelivem

Cheesecake s višňovým přelivem

POSTUP

  • 70 minut
  • středně složitá příprava
  • 4 porce
  • 100 až 150 Kč

1

Máslové sušenky rozmixujeme a smícháme s rozpuštěným máslem. Směs rovnoměrně rozložíme na dno vymazané dortové formy.

2

Do misky vložíme tvarohy, moučkový a vanilkový cukr a vše pokapeme citronovu šťávou. Směs pečlivě zamícháme.

3

Na sušenkový základ rozetřeme tvarohovou náplň a cheesecake vložíme do předehřáté trouby na 180°C.

4

Pečeme asi 40 minut. Pokud začne na povrchu cheesecake příliš hnědnout, tak ho přikryjeme alobalem. Hotový dezert necháme vychladnout.

5

Višně vypeckujeme a rozmixujeme je s trochou kompotové šťávy. Přidáme oba cukry a puding. Přeliv přelijeme do hrnce a krátce povaříme. Cheesecake podáváme s višňovým přelivem.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

Těsto 
500 g máslových sušenek
60 g másla
2 vaničky tvarohu
1 balení vanilkového cukru
3 lžíce moučkového cukru
lžička citronové šťávy
Višňový přeliv 
500 g kompotovaných višní
1 balení vanilkového cukru
1 balení vanilkového pudingu
3 lžíce krupicového cukru

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se