Hovězí burger jalapeňo

Hovězí burger jalapeňo

POSTUP

  • 30 minut
  • středně složitá příprava
  • 4 porce
  • 100 až 150 Kč

1

Biftečky jalapeňo vyndáme z lednice, aby měly při pečení pokojovou teplotu. Více maso nemusíme připravovat, protože už je perfektně dochucené.

2

Nakrájíme si červenou cibuli a rajčata na kolečka, salát očistíme a natrháme.

3

Připravíme si plátky cheddaru, hamburgerové bulky, majonézu a kečup.

4

Když máme vše nachystáno, pustíme se do grilování: nejprve lehce potřeme maso ze všech stran olivovým olejem. Z každé strany poté biftečky grilujeme asi 3 minuty, aby byly na povrchu opečené a uvnitř jemně růžové.

5

Ještě když je maso na grilu, položíme na něj plátky cheddaru.

6

Těsně před dopečením zprudka ogrilujeme vnitřní strany hamburgerových housek.

7

Na spodní část bulky dáme majonézu a list salátu. Poté biftečky s cheddarem, rajče, cibuli a opět salát. Vrchní část housky pomažeme kečupem a hamburger přiklopíme.

8

Podáváme s hranolkami, můžeme doplnit lehkým zeleninovým salátkem.


TIP: Biftečky nejprve grilujeme z jedné strany. Jakmile je otočíme, ihned na opečenou stranu položíme plátek cheddaru, který se během dopékání masa krásně rozpustí.

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

1 balení Tesco hovězí burger jalapeňo
1 balení víkendového pečiva se sezamem (4 ks)
4 plátky sýru cheddar
2 rajčata
1 červená cibule
1 salát
majonéza
kečup
olivový olej

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se