Brambory na grilu zapečené s cibulí a kousky bílé ryby

Brambory na grilu zapečené s cibulí a kousky bílé ryby

POSTUP

  • 50 minut
  • středně složitá příprava
  • 4 porce
  • nad 150 Kč

1

Umyté brambory i se slupkou nakrájejte na měsíčky nebo kolečka. Dejte je do grilovacího tácku nebo plecháčku.

2

Přidejte nakrájené a v mouce obalené filety ryby.

3

Přidejte celé stroužky lehce podrceného česneku, na plátky nakrájenou šalotku.

4

Osolte, opepřete, přidejte tymián a zakapejte olivovým olejem.

5

Přikryjte alobalem a grilujte 20 minut. Podle potřeby promíchejte.

6

Zasypte nastrouhaným sýrem a nechte ještě zapéct, asi 8 minut.


Tip: Čedar můžete nahradit i eidamem nebo parmazánem.

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

500 g brambor typu A
4 filety mořského vlka nebo tresky
4 lžíce hladké mouky na obalení ryby
4 stroužky česneku
6 šalotek
čerstvý tymián
4 lžíce olivového oleje
150 g čedaru
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se