Směs ovoce grilovaná v papilotě

Směs ovoce grilovaná v papilotě

POSTUP

  • 25 minut
  • středně složitá příprava
  • 4 porce
  • 100 až 150 Kč

1

Z pečicího papíru připravte papilotu: Ustřihněte větší díl, přeložte jej a na krajích spojte dřevěnými kolíčky.

2

Ovoce omyjte a nakrájejte na menší kousky, hroznové víno nechte vcelku.

3

Ovoce vložte do papiloty a grilujte do měkka, asi 7 minut, průběžně obracejte.

4

Mezitím v rendlíku uvařte dle návodu puding z prášku, mléka a cukru.

5

Pudingem zalijte ogrilované ovoce.


Tip: Můžete ještě dochutit medem.

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

2 jablka
2 manga
2 hrušky
200 g hroznového vína
1 vanilkový puding
500 ml mléka
4 lžíce cukru

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučuje 1 člověk.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se