Jáhlový koláč s hruškou

Jáhlový koláč s hruškou

POSTUP

  • 55 minut
  • jednoduchá příprava
  • porce
  • 50 až 100 Kč

1

Jáhly uvaříme společně s hruškou nakrájenou na kostičky, skořicí a špetkou muškátového oříšku.

2

Uvařenou směs přecedíme a necháme vychladnout. Do vychladlé směsi vmícháme mandle. Formičku na koláč vymažeme olejem a poklademe tam jáhlovou směs s hruškami.

3

Koláč dáme péct do předehřáté trouby na 170°C asi na 15 až 20 minut.


Tip: pro větší ztuhnutí je možné přidat vejce

O autorovi

Eva Turková

Profesionální trenérka fitness a fitness modelka, jejíž recepty vás nabijí tou nejzdravější energií. Protože, jak říká: "Jíst zdravě je základ úspěchu... a je to snadnější, než jste si mysleli!"

SUROVINY

75 g jáhel
1 hruška
skořice
špetka muškátového oříšku
hrst mandlových plátků
kokosový olej na vymazání

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se