Ovesný nákyp s rybízem

Ovesný nákyp s rybízem

POSTUP

  • 40 minut
  • jednoduchá příprava
  • 2 porce
  • 50 až 100 Kč

1

Připravíme si první vrstvu nákypu. Vločky a lžičku stévie zalijeme vodou a necháme nabobtnat. Oddělíme bílek od žloutku. Žloutek a rybíz přidáme k vločkám a zamícháme. Směs nalijeme do zapékací misky.

2

Zapékací misku vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 15 minut na 170°C.

3

Z bílků ušleháme tuhý sníh. Jakmile je první vrstva nákypu hotová, natřeme na ni bílky a dáme péct do trouby na dalších 5 minut dozlatova.

4

Hotový nákyp posypeme rybízem.


O autorovi

Eva Turková

Profesionální trenérka fitness a fitness modelka, jejíž recepty vás nabijí tou nejzdravější energií. Protože, jak říká: "Jíst zdravě je základ úspěchu... a je to snadnější, než jste si mysleli!"

SUROVINY

150 g vloček
1/2 lžičky stévie
1 celé vejce
2 bílky
rybíz

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se