Bagetka s domácím bylinkovým máslem

Bagetka s domácím bylinkovým máslem

POSTUP

  • 20 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • do 50 Kč

1

Máslo vyndáme z ledničky a necháme ho změknout, aby se nám s ním lépe pracovalo.

2

Česnek oloupeme, rozdrtíme a nakrájíme na drobno. Smícháme jej s máslem. Přidáme sůl a na jemno nakrájenou pažitku, petrželku a bazalku. Vše dobře promícháme, aby se chutě spojily.

3

Připravíme si bagety. Bagety rozkrojíme na dvě části a ještě na půlky. Na povrch každé půlky poklademe kousek bylinkového másla.

4

Vezmeme si papír na pečení, zmačkáme jej a polijeme vodou. Do mokrého papíru zabalíme bagety.

5

Zabalené bagety vložíme do předehřáté trouby na 180 °C, pečeme asi 10 minut. Díky mokrému papíru budou bagety krásně nadýchané a na povrchu křupavé, nevysuší se.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

4 větší bagety
200 g másla
čerstvá pažitka
čerstvá petrželka
1 stroužek česneku
sůl
bazalka

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se