Bylinkový dip na maso i zeleninu

Bylinkový dip na maso i zeleninu

POSTUP

  • 10 minut
  • jednoduchá příprava
  • 2 - 4 porce
  • do 50 Kč

1

Do misky vložíme lučinu a bílý jogurt. Obě suroviny dobře promícháme.

2

Česnek oloupeme a prolisujeme do směsi. Přidáme nakrájenou pažitku, petržel, špetku chilli a sůl podle chuti. Opět vše dobře promícháme.

3

Hotový dip dáme do ledničky. Podáváme k masu nebo zelenině.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

150 g lučiny
50 g bílého jogurtu
čerstvá pažitka
čerstvá petrželka
1 stroužek česneku
špetka chilli
sůl

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se