Pečená žebra pro správné fanoušky

Pečená žebra pro správné fanoušky

POSTUP

  • 110 minut
  • středně složitá příprava
  • 2 - 4 porce
  • 100 až 150 Kč

1

Začneme s přípravou marinády. V misce smícháme olej, hořčici, kečup, worcesterskou omáčku, med, drcený česnek, sůl a pepř.

2

Do marinády vložíme osolená žebírka a necháme je přes noc odležet. Odleželá žebírka vložíme do pekáče a podlijeme trochou vody.

3

Pekáč zakryjeme alobalem a dáme péct do předehřáté trouby. Pečeme asi 1 hodinu a 30 minut na 190°C.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

1 kg vepřových žeber
2 lžíce medu
5 stroužků česneku
2 lžíce kečupu
2 lžíce hořčice
1 lžíce worcesterské omáčky
8 lžic oleje
pepř
sůl

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučuje 1 člověk.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se