Losos na víně

Losos na víně

POSTUP

  • 75 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • nad 150 Kč

1

Filety lososa očistíme a z obou stran osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Filety lososa vložíme do misky a přelijeme bílým vínem. Lososa vložíme do ledničky a necháme jej ve víně asi hodinu odležet.

2

Na pánvi rozehřejeme olej a lososa osmažíme, tak aby zůstal uvnitř pěkně růžový. Smažíme asi 3 minuty z každé strany.


TIP: Lososa podáváme s pečenými bramborami.

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

4 filety lososa
mořská sůl
200 ml bílého vína
olivový olej
citronová šťáva

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se