Žebra na grilu v marinádě z černého piva

Žebra na grilu v marinádě z černého piva

POSTUP

  • 120 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • 50 až 100 Kč

1

Ve větší míse smícháme pivo, med, citronovou šťávu, zázvor, sůl a pepř. Přidáme snítky rozmarýnu a lisovaný česnek. Vše promícháme.

2

Do marinády vložíme vepřová žebírka a potřeme je ze všech stran a nechám 24 hodin uležet v lednici.

3

Žebírka grilujeme 1 hodinu a 30 minut. Hotová žebírka podáváme s oblíbeným dipem.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

4 ks vepřových žeber
400 ml černého piva
2 lžičky strouhaného zázvoru
4 lžíce medu
2 lžíce citronové šťávy
4 stroužky česneku
2 větvičky rozmarýnu
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučuje 1 člověk.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se