Pravá cibulačka s vínem

Pravá cibulačka s vínem

POSTUP

  • 70 minut
  • jednoduchá příprava
  • 2 porce
  • 50 až 100 Kč

1

Cibuli nakrájíme na tenká kolečka. Máslo rozpustíme v hrnci a cibuli osmažíme. Smažíme pomalu a dlouho, asi 20 minut. Cibule by měla mít hnědou barvu.

2

Usmaženou cibuli posypeme moukou a zamícháme. Přidáme víno a za stálého míchání vaříme asi 2 minut. Vše zalijeme vývarem.

3

Polévku ochutíme solí, pepřem, kmínem a bobkovými listy. Polévku vaříme pozvolna asi 30 minut.

4

Bagetu nakrájíme na kolečka a opražíme na pánvi dozlatova. Sýr nastrouháme na jemno. Polévku podáváme s bagetou a sýrem.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

1 bageta
100 g čedaru
2 dlc bílého vína
700 ml hovězího vývaru
kmín
sůl
pepř
50 g másla
lžíce hladké mouky
2 bobkové listy
500 g cibule

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se