Pečené krůtí prso na divoké rýži se špenátem a žampiony

jednoduchá příprava 45 min
Porcí 2
Cena 100 až 150 Kč

Suroviny

2 krůtí prsa
10 malých žampionů
300 g čerstvého listového špenátu
200 g divoké rýže
1 stroužek česneku
sůl
pepř
olivový olej
kmín
čerstvá pažitka

Postup

krok 1

Na pánvi na olivovém oleji krátce podusíme očištěné a nakrájené žampiony s trochou kmínu. Přidáme opraný listový špenát, prolisovaný česnek, trochu podlijeme vodou a podusíme. Mezitím v osolené vodě vaříme divokou rýži doměkka asi 20 minut.

krok 2

Na druhé pánvi na olivovém oleji zvolna opečeme osolená a opepřená krůtí prsa.

krok 3

Uvařenou rýži servírujeme s hotovým špenátem a žampiony překryté krůtím prsem a čerstvou pažitkou.

Chcete se dozvědět více?
Podívejte se na www.tescorecepty.cz