Domácí kuřecí hamburger s kuřecím masem a cheddarem

jednoduchá příprava 40 min
Porcí 4
Cena 100 až 150 Kč

Suroviny

4 housky na hamburger
400 g kuřecích prs
2 kyselé okurky
4 plátky cheddaru
kečup
rajče
listový salát
sůl
pepř
olej
plnotučná hořčice

Postup

krok 1

Z kuřecích prs připravíme silnější plátky, lehce je naklepeme a z obou stran osolíme a opepříme.

krok 2

Kuřecí maso osmažíme na rozpálené pánvi. Koupené housky rozdělíme na půlky a dáme je lehce upéct do trouby. Budou čerstvé a křupavé.

krok 3

Spodní housku potřeme hořčicí, přidáme plátek cheddaru, masa, list salátu a rajče Nakonec přidáme vrchní housku potřenou kečupem s plátky kyselé okurky.

Chcete se dozvědět více?
Podívejte se na www.tescorecepty.cz